In drie stappen van uw ongedierte af:

1.
Bel de Wespenator:

06 - 28 31 92 67.


2.

De Wespenator stelt een bestrijdingsplan op en informeert u over de kosten.

 


3.

Er wordt een afspraak ingepland om de bestrijding te starten.


                                      Offerte aanvragen
Wespen

Een wespennest binnen of buiten uw huis kan heel vervelend zijn, vooral als u nagaat dat 1 op de 30 mensen allergisch is voor wespen. De Wespenator komt graag langs om u van deze kleine griezels af te helpen.


Vlooien

Vlooien verspreiden zich snel, vooral in een huishouden met honden of katten. Wees er daarom snel bij en laat deze beestjes vakkundig verwijderen.


Kakkerlakken

Het bestrijden van kakkerlakken is een professionele aangelegenheid. Een kakkerlak legt vaak nesten, waardoor er na een aantal maanden weer nieuwe kakkerlakken rondlopen. De juiste bestrijding is dan ook noodzakelijk.

Hout- en voorraadaantasters

Niets is vervelender en onhygiënischer dan kleine beestjes die hout en voorraad aantasten. Dit soort ongedierte verdwijnt niet vanzelf. Huur daarom de Wespenator uit Sneek in.


Steenmarter

De steenmarter komt steeds vaker. Deze dieren richten schade aan auto’s, hout en kruipruimtes aan. Laat deze beschermde dieren verjagen door een professionele ongediertebestrijder.


Muizen en ratten

Muizen en ratten dragen ziektes met zich mee en vormen daarmee een gezondheidsrisico voor de mens. Daarnaast kunnen zij met hun scherpe tanden uw eigendommen aantasten.
         


Mollen en molratten

Het bestrijden van mollen en molratten gaat door middel van pillen. Deze bestrijding mag uitsluitend worden toegepast door gecertificeerde bedrijven als de Wespenator.


Zilvervisjes

Veel huishoudens hebben last van zilvervisjes. Zij leven dan ook graag in een koele en luchtvochtige omgeving zoals de badkamer, keuken of vers beton van nieuwbouwwoningen.Stel de bestrijding niet uit, bel de Wespenator Ongedierebestrijding:
06 - 28 31 92 67


© 2021  JanDuizendstra alle rechten voorbehouden